Håltagning Tyresö

Haninge Riv & Sanering AB – håltagning Tyresö

Vi är det pålitliga byggföretaget i Sverige för olika målgrupper och behov. Vårt team besitter den långa erfarenhet som krävs för att framgångsrikt utföra de olika uppgifter vi står inför.

VI GER DIG

Starkt samarbete

Samarbete är kärnan i vår arbetsmiljö, och vi förstår att vi tillsammans kan uppnå mycket mer. Det innebär att våra kunder kan förvänta sig en ännu högre standard från oss. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och behov, från planering till efterarbetet.

Certifierad expertis

Vi tror på att vår kompetens talar för sig själv. Vi strävar efter att leverera enastående resultat till våra kunder, och våra anställda blir belönade för sitt arbete. Vi har samlat några av branschens bästa yrkespersoner, vilket ger våra kunder förtroende för vår expertis.

Miljömedvetet arbete

Vi lägger alltid stor vikt vid miljöaspekterna av vårt arbete. Oavsett om det gäller stora eller små projekt, ser vi till att arbetet utförs på ett miljövänligt sätt. Det inkluderar korrekt avlägsnande av överflödigt material och skadliga ämnen samt ansvarsfull återvinning.

VÅRA TJÄNSTER

Håltagning Tyresö

Haninge Riv & Sanering AB är ett dynamiskt företag inom rivning och sanering. Vi strävar efter att leverera arbete av högsta standard och hålla jämna steg med teknikens och servicebranschens framsteg. Vårt team är alltid beredda att bidra med innovativa idéer och är lyhörda gentemot våra kunders behov och önskemål. Vill du bli kontaktad? Klicka här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Höglundavägen 17, 137 63 Jordbro

Ring oss

0720-022200

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär